Tentang Kami

Foshan Yougu Storage Equipment Co., Ltd khusus dina desain sareng ngadamel sagala jinis wadah gudang logistik gudang logam,kandang, palét, troli, rak tumpuk,palét jsb anu panyadia solusi panyimpenan. Ngalangkungan 7000 bengkel pabrik méter pasagi 56 atur jinis mesin.kanggo 89 pagawé profesional sareng tim insinyur, Tim QC sareng barang-barang kantor anu sanés .

Kami lulus ISO9001-2000 di 2016 sareng ngadukung 500 konsumén.boga reputasi tinggi di Honda, Toyota, Volkswage ,Midea, Gree, TCL,Galanz,Coke,JD,DHL and others Yougu provides factory directly competitive price and high quality products for customers ,khusus dina desain sareng ngarobih numutkeun pamundut anjeun atanapi panggunaan .

Jasa

  • Profesional

    Ngalangkungan 15 taun tim euyeub pangalaman insinyur sareng pagawé. Total solusi numutkeun panggunaan palanggan. Desain Profesional sareng dukungan gambar.
  • Kualitas

    Sistem manajemén kualitas ketat pikeun mastikeun yén unggal produk tiasa minuhan paménta konsumén SGS,ISO
  • Harga

    Ngarojong sareng seueur palanggan anu kawéntar sapertos Peugeot, Toyota ,Huawei jsb., Langsung pabrik ngajaga harga kalapa.
PISAN AYEUNA