Babagan Kita

Foshan Yougu Storage Equipment Co., Ltd khusus ing desain lan manufaktur kabeh jinis wadhah panyimpenan logistik gudang logam,kandhang, pallet, trolley, numpuk rak,pallet etc kang babar blas panyedhiya solusi panyimpenan. Swara 7000 bengkel pabrik meter persegi 56 atur jinis mesin.karo 89 tim profesional lan tim insinyur, Tim QC lan barang-barang kantor liyane .

Kita liwati ISO9001-2000 ing 2016 lan dhukungan liwat 500 pelanggan. nduweni reputasi dhuwur ing Honda, Toyota, Volkswage ,Midea, Gree, TCL,Galanz,Coca Cola,JD,DHL and others Yougu provides factory directly competitive price and high quality products for customers ,khusus kanggo desain lan disesuaikan miturut panjalukan utawa panggunaan sampeyan .

Layanan

  • Profesional

    Swara 15 tim insinyur pengalaman akeh taun lan buruh. Total solusi miturut panggunaan pelanggan. Desain Profesional lan dhukungan gambar.
  • Kualitas

    Sistem manajemen kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen saben produk bisa memenuhi panjaluk pelanggan SGS,ISO
  • Regane

    Dhukungan karo akeh pelanggan terkenal kaya Peugeot, Toyota ,Huawei lsp., Langsung pabrik njaga rega sing kompetitif.
PANALITEN SAIKI