За нас

Foshan Yougu Storage Equipment Co., Ltd специјализира во дизајнирање и производство на сите видови логистички контејнер за складирање на магацин за метали,кафез, палети, количка, редење багажник,палети и сл, кои се целосно складирање решение провајдер. Во текот 7000 квадратни метри фабричка работилница 56 постави видови машини.со 89 професионални работници и инженерски тим, Тим за КК и други канцелариски работи .

Поминавме ISO9001-2000 во 2016 и поддршка над 500 клиенти.има голема репутација во Хонда, Тојота, Volkswage ,Мидеа, Gree, TCL,Галанц,Кока кола,ЈД,DHL and others Yougu provides factory directly competitive price and high quality products for customers ,специјални во дизајнот и прилагодени според вашето барање или употреба .

Услуги

  • Професионални

    Во текот 15 години богато искуство со инженерски тим и работници. Вкупни решенија според употребата на клиентите. Професионален дизајн и поддршка за цртање.
  • Квалитет

    Строг систем за управување со квалитет за да се осигура дека секој производ може да ги исполни барањата на клиентите SGS,ISO
  • Цена

    Поддршка со многу познати клиенти како Peugeot, Тојота ,Huawei итн., Директно фабрика задржи конкурентна цена.

Нови пристигнувања

Прашање Сега