company information

  • Foshan Yougu company team travel

    Foshan Yougu Storage Equipment Co., Ltd specialized in design and manufacturing all kinds of metal warehouse logistic storage container,kandang, palét, troli, rak tumpuk,palét jsb anu panyadia solusi panyimpenan. Ngalangkungan 7000 bengkel pabrik méter pasagi 56 atur jinis mesin.kanggo 89 pagawé profesional sareng tim insinyur, Tim QC sareng barang-barang kantor anu sanés . In order to enhance the team…
    Read more
PISAN AYEUNA