company information

  • Foshan Yougu company team travel

    Foshan Yougu Storage Equipment Co., Ltd specialized in design and manufacturing all kinds of metal warehouse logistic storage container,kafaz, kaci, karro, stacking raft,kaci, etj e cila është krejtësisht e magazinimit zgjidhje provider. mbi 7000 seminar fabrike metri katror 56 vendosni lloje makinerish.me 89 punëtorë profesionistë dhe ekip inxhinierësh, Ekipi i QC dhe sende të tjera të zyrës . In order to enhance the team…
    Read more
Enquiry TANI