Метал карактеристики кутија промет

Метални кутии се нарекуваат и метални кутии за промет и челични прометни кутии. Структурата е сличен на кафези за складирање и е поделен на фиксни и преклопени. Метална кутија е главно се користи за чување и промет на стоки. Нејзината заштита на животната средина, влага, отпорност на корозија, убавина и трајност се користат во хардвер машини, Авто делови, лесни индустриски текстил, електронски апарати и други индустрии.


Метал карактеристики кутија промет:
1. заштита на животната средина, влага, отпорност на корозија, убави и издржливи
2. Силен капацитет на оптоварување, Не е лесно да се деформира; можат да бидат покриени, добра прашина стегање
3. Киселина и алкално отпор, отпорност на нафта, метал отпор структура носат, долг живот на полето за промет
4. Три-димензионален редење складирање, заштеда на простор; со виљушкари, кранови, управување со складирање заштедува време и напор
5. Униформни спецификации, лесен за управување и попис на залихите. Кутијата за обрт на метал може да биде одделно стратифицирана и складирана во мали количини, а површината е незгодна за да ја собереш стоката, што ја подобрува ефикасноста на складирање и пребарување.
Опсег на примена: заптивната метална кутија е отпорна на киселина, алкално и масло, безбеден и безопасен, и има добри перформанси на запечатување. Таа е погодна за складирање, транспорт и промет на стоки во работилници за фабричко производство и складирање на магацини. Широко се користи во машини за хардвер. Автомобилско производство, електронски уреди, преработка на храна и други индустрии.

Ако сакате да дознаете повеќе за метален кафез, метални полици за кафез, итн, можете да не контактирате.


Време на објавување: 2019-08-19
Прашање Сега