За количка плинска боца

Во споредба со гас цилиндар коли заеднички метал, сите-пластични количка за гас цилиндри е помоќен, повеќе оперативност и подобра рамнотежа, и тоа е идеална алатка за индустриски локации. Тоа е многу лесно да се движат на цилиндри нагоре и надолу, и тоа е многу труд за заштеда. Кога тоа е запрен, тоа може да се користи како поставеност на цилиндрите и носителот, без никакви грижи.
Во споредба со метал гас цилиндар коли, на сите пластични количка гас цилиндри не создава триење искри, а телото не ќе ги кородираат или да произведуваат бучава во било лоши временски услови.

коли цилиндар две гас може да се одржи два цилиндри гас од 8 см до 31 cm во дијаметар, дозволувајќи им на најчестите цилиндри и цилиндри на ацетилен. Лесна, трајни и без напор. Покритички, количката EN со двојни цилиндри не создава искри! Идеално за транспорт на слабо безбедни гасови! На 42 тркало со надувување со см, гарантира најдобра оперативност и подвижност на која било основа. На 92 Вградените производи од должина од cm можат да држат најразлични алатки, вентили и светилки.
Единствениот цилиндер е издржлив како оној, но половина од големината на количката со два цилиндри. Цилиндрите се поставени од 8 см до 31 cm во дијаметар и може да се постави во еден од најчестите цилиндри и цилиндри на ацетилен. Едно-цилиндричен шетач на тркала со сите возила е гумено тркало со високи перформанси со мал шум, погоден за одење на која било површина на патот, трајни и супериорни во перформансите, можете да го почувствувате.
Ако сакате да дознаете повеќе за количка за гас цилиндри ,Количка, итн, ве молиме контактирајте не. Ние ќе ве направиме задоволни!


Време на објавување: 2019-08-16
Прашање Сега