company information

  • Foshan Yougu компанија патувања тим

    Foshan Yougu чување опрема копродукции, Ltd specialized in design and manufacturing all kinds of metal warehouse logistic storage container,кафез, палети, количка, редење багажник,палети и сл, кои се целосно складирање решение провајдер. Во текот 7000 квадратни метри фабричка работилница 56 постави видови машини.со 89 професионални работници и инженерски тим, Тим за КК и други канцелариски работи . In order to enhance the team…
    Прочитај повеќе
Прашање Сега