Storage Cart trolley for Auto Parts Industry

Katrangan:

Auto part roll container roll cages roll on container

Canvas in the cage ,roll pallet divide and protect every auto part

Customized according customer usage and request roll off container manufacturers

Professional design and drawing storage units the container store

Shipping container storage rental Support Honda,Toyota,Volkswagen etc.,

Detail produk

Tags Product

Main Features

Auto part roll container roll cages roll on container

Canvas in the cage ,roll pallet divide and protect every auto part

Customized according customer usage and request roll off container manufacturers

Professional design and drawing storage units the container store

shipping container storage rental Support Honda,Toyota,Volkswagen etc.,

aplikasi:

Processing lan Quality kontrol:

kauntungan kita:

Swara 10 taun pengalaman lapangan iki.

experienced R&support tim D drawing profesional miturut panggunaan.

rega pabrik langsung karo kualitas dhuwur.

Kerjo bareng karo perusahaan misuwur akeh taun.

Liwati ISO9001:2008 sistem kualitas ,SGS,EC

Opah:

customer

FAQ:

Q: Where is pabrik Panjenengan dumunung? Aku bisa visit ana?
A: pabrik kita dumunung ing FoshanCity, Langkawi District, China, cedhak Guangzhou Sampeyan bisa mabur kanggo bandara Guangzhou langsung. Sampeyan becik welcome kanggo ngunjungi kita kapan sing kasedhiya!

 

Q: Apa bahan baku produk?
A: minangka umum, ing bahan baku kode baja punika Q235. baja liyane uga kasedhiya kanggo klien’ syarat.

 

Q: Apa tembung saka pembayaran?
A: minangka umum, 35% T / T mudhun pembayaran lan imbangan sadurunge kapal.

 

Q: Apa wektu pangiriman?
A: Iku gumantung ing jumlahe lan jinis produk. minangka umum, kalebu 20 apa dina, kanggo jumlahe biasa..

 

Q: port kang bakal digunakake minangka port loading?
A: port Guangzhou nansha

 

Q: Akus adatized kasedhiya?
—Ya, meh kabeh produk bisa selaras.

 

Q: Bisa desain lan nggawe teken kita ?
—Ya, kita wis desain paling cocok lan teken miturut rinci panggunaan lan nyuwun kanggo konfirmasi sadurunge supaya.

 

Q: Apa kauntungan?
A: 1. Warranty: —3~ 10 taun babar pisan ing cilik sing
A jawab Suwene sak operasi, jawab bener forklift nalika numpuk / un-numpuk
B overloading dilarang
C Environment request -indoor, kahanan garing lan ora lembab, ora kontak karo materi kimia korosif (kanggo seng dilapisi lan bubuk ditutupi produk, ora watesan kanggo daptar acara panas galvanis).
2. rega pabrik: Pabrik sale langsung competitive price.
3. We njupuk tanggung jawab kanggo maksud apa Manufaktur kekurangan, bakal salah siji mbalekaken utawa reship produk apik kanggo sampeyan

pabrik:

pameran gambar:

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI