Steel welding customized galvanized wire mesh decking

Katrangan:

Allows the free passage of water so overhead sprinklers
Operate effectively.shelve mesh decking
Qualifies for a reduction in Fire Insurance Premiums. Mesh deck
Reusable trip after trip.wire deck
Stay cleaner because dirt cannot build up on wire grid.
Don't have a disposal fee. Rack decking
Lighter in weight and easy to handle. Shelf deck
Won't rot or splinter and have no nails.shelves decking

Detail produk

Tags Product

item: YG-A01
Material: baja Q235 Mild
Size selaras
perawatan lumahing: Galvanized/hot dip galvanized
area aplikasi Used in rack
kapasitas Loading 50- 1000kg load capacity
Tetembungane wektu selaras utawa njamin support OEM:5 taun babar pisan

aplikasi:

Processing lan Quality kontrol:

kauntungan kita:

Swara 10 taun pengalaman lapangan iki.

experienced R&support tim D drawing profesional miturut panggunaan.

rega pabrik langsung karo kualitas dhuwur.

Kerjo bareng karo perusahaan misuwur akeh taun.

Liwati ISO9001:2008 sistem kualitas ,SGS,EC

Opah:

customer

 

FAQ:

Q: Where is pabrik Panjenengan dumunung? Aku bisa visit ana?
A: pabrik kita dumunung ing FoshanCity, Langkawi District, China, cedhak Guangzhou Sampeyan bisa mabur kanggo bandara Guangzhou langsung. Sampeyan becik welcome kanggo ngunjungi kita kapan sing kasedhiya!

 

Q: Apa bahan baku produk?
A: minangka umum, ing bahan baku kode baja punika Q235. baja liyane uga kasedhiya kanggo klien’ syarat.

 

Q: Apa tembung saka pembayaran?
A: minangka umum, 35% T / T mudhun pembayaran lan imbangan sadurunge kapal.

 

Q: Apa wektu pangiriman?
A: Iku gumantung ing jumlahe lan jinis produk. minangka umum, kalebu 20 apa dina, kanggo jumlahe biasa..

 

Q: port kang bakal digunakake minangka port loading?
A: port Guangzhou nansha

 

Q: Akus adatized kasedhiya?
—Ya, meh kabeh produk bisa selaras.

 

Q: Bisa desain lan nggawe teken kita ?
—Ya, kita wis desain paling cocok lan teken miturut rinci panggunaan lan nyuwun kanggo konfirmasi sadurunge supaya.

 

Q: Apa kauntungan?
A: 1. Warranty: —3~ 10 taun babar pisan ing cilik sing
A jawab Suwene sak operasi, jawab bener forklift nalika numpuk / un-numpuk
B overloading dilarang
C Environment request -indoor, kahanan garing lan ora lembab, ora kontak karo materi kimia korosif (kanggo seng dilapisi lan bubuk ditutupi produk, ora watesan kanggo daptar acara panas galvanis).
2. rega pabrik: Pabrik sale langsung competitive price.
3. We njupuk tanggung jawab kanggo maksud apa Manufaktur kekurangan, bakal salah siji mbalekaken utawa reship produk apik kanggo sampeyan

pabrik:

pameran gambar:

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI

PRODUCTS RELATED

PANALITEN SAIKI