logistic steel pallet for warehouse metal storage pallets

Katrangan:

1. More durable than plastic pallet; pallet racking
2. Take more loads; heat treated palletspallet sal
3. Better strength; pallet recycling blue pallets pallet company
4. 2-way or 4-way pallet suppliers chep pallets sell pallets

Detail produk

Tags Product

1. standard pallet dimensionsstandard pallet size 1200*1000

2. what is a palletmetal pallet steel pallet cheap pallets

Steel pallet is widely used in many industries. Due to its durable character, it gradually take away wooden pallet and plastic pallet market place.

Nowadays steel pallet is often used with racking system. Galvanised steel pallet has advantage in cold warehouse. Powder painted steel pallet has many colours for your option. Customers can book any colour they want and like. While plastic pallet can not fulfill this.

Generally our standard size of logistic steel pallet for warehouse metal storage pallets is as following:

1. W800xD800, W800xD1000, W800xD1100, W800xD1200

2. W1000xD800, W1000xD1000, W1000xD1100, W1000xD1200

3. W1100xD800, W1100xD1000, W1100xD1100, W1100xD1200;

4. W1200xD800, W1200xD1000.

Steel pallet’s loads capacity varies from 500kg to 3000kg.

item: YG-P01
Material: baja Q235 Mild
Size selaras
perawatan lumahing: wêdakakêna nutupi / galvanis
area aplikasi Transport,warehouse,industrial etc
kapasitas Loading Below 1000kg load capacity
numpuk 1+3 lapisan
Tetembungane wektu selaras utawa njamin support OEM:5 taun babar pisan

aplikasi:

 

Processing lan Quality kontrol:

kauntungan kita:

Swara 10 taun pengalaman lapangan iki.

experienced R&support tim D drawing profesional miturut panggunaan.

rega pabrik langsung karo kualitas dhuwur.

Kerjo bareng karo perusahaan misuwur akeh taun.

Liwati ISO9001:2008 sistem kualitas ,SGS,EC

Opah:

customer

 

FAQ:

Q: Where is pabrik Panjenengan dumunung? Aku bisa visit ana?
A: pabrik kita dumunung ing FoshanCity, Langkawi District, China, cedhak Guangzhou Sampeyan bisa mabur kanggo bandara Guangzhou langsung. Sampeyan becik welcome kanggo ngunjungi kita kapan sing kasedhiya!

 

Q: Apa bahan baku produk?
A: minangka umum, ing bahan baku kode baja punika Q235. baja liyane uga kasedhiya kanggo klien’ syarat.

 

Q: Apa tembung saka pembayaran?
A: minangka umum, 35% T / T mudhun pembayaran lan imbangan sadurunge kapal.

 

Q: Apa wektu pangiriman?
A: Iku gumantung ing jumlahe lan jinis produk. minangka umum, kalebu 20 apa dina, kanggo jumlahe biasa..

 

Q: port kang bakal digunakake minangka port loading?
A: port Guangzhou nansha

 

Q:Akus adatized kasedhiya?
—Ya, meh kabeh produk bisa selaras.

 

Q:Bisa desain lan nggawe teken kita ?
—Ya, kita wis desain paling cocok lan teken miturut rinci panggunaan lan nyuwun kanggo konfirmasi sadurunge supaya.

 

Q: Apa kauntungan?
A: 1. Warranty: —3~ 10 taun babar pisan ing cilik sing
A jawab Suwene sak operasi, jawab bener forklift nalika numpuk / un-numpuk
B overloading dilarang
C Environment request -indoor, kahanan garing lan ora lembab, ora kontak karo materi kimia korosif (kanggo seng dilapisi lan bubuk ditutupi produk, ora watesan kanggo daptar acara panas galvanis).
2. rega pabrik: Pabrik sale langsung competitive price.
3. We njupuk tanggung jawab kanggo maksud apa Manufaktur kekurangan, bakal salah siji mbalekaken utawa reship produk apik kanggo sampeyan

pabrik:

pameran gambar:

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI