Heavy duty storage metal pallet supplier metal stacking pallets

Katrangan:

Heavy duty storage metal pallet supplier metal stacking pallets

Detail produk

Tags Product

Heavy duty storage metal pallet supplier metal stacking pallets

Main Features

1. The carrying capacity is the strongest in the tray.

2. The iron tray is 100% environmentally friendly, can be recycled and reused, and resources are not wasted.

3. The surface of the iron tray is treated with anti-slip treatment, and the periphery is treated with edging. The pallet chassis is solid, the overall quality is light and strong, and it has stable packaging performance;

4. The iron tray is waterproof, moisture-proof and rust-proof; it has environmental advantages compared with the wooden tray (such as the capacity of the wooden tray to breed insect pests).

5. Compared with plastic trays, it has strength, wear resistance, temperature resistance and price advantages.

6. Especially for export, the iron tray does not need fumigation, high temperature sterilization or anti-corrosion treatment, which complies with international environmental protection regulations;

7. The iron tray is flexible to use (four-direction insertion design, which virtually improves the convenience of space utilization and operation, and its rugged bottom design is also in line with the flow Line and automatic packaging system).

 

item: YG-P04
Material: baja Q235 Mild
Size selaras
perawatan lumahing: wêdakakêna nutupi / galvanis
area aplikasi Transport,warehouse,industrial etc
kapasitas Loading Heavy duty 1/1.5 tons load capacity
numpuk 1+3 lapisan
Tetembungane wektu selaras utawa njamin support OEM:5 taun babar pisan

 

aplikasi :

Processing And Quality Control:

 

Our Advantage

Swara 10 taun pengalaman lapangan iki.

experienced R&support tim D drawing profesional miturut panggunaan.

rega pabrik langsung karo kualitas dhuwur.

Kerjo bareng karo perusahaan misuwur akeh taun.

Liwati ISO9001:2008 sistem kualitas ,SGS,EC

Many of Patent

 

Opah :

 

customer

 

FAQ:

1. Q: Where is pabrik Panjenengan dumunung? Aku bisa visit ana?
A: pabrik kita dumunung ing FoshanCity, Langkawi District, China, cedhak Guangzhou Sampeyan bisa mabur kanggo bandara Guangzhou langsung. Sampeyan becik welcome kanggo ngunjungi kita kapan sing kasedhiya!

2. Q: Apa bahan baku produk?
A: minangka umum, ing bahan baku kode baja punika Q235. baja liyane uga kasedhiya kanggo klien’ syarat.

3. Q: Apa tembung saka pembayaran?
A: minangka umum, 35% T / T mudhun pembayaran lan imbangan sadurunge kapal.

4. Q: Apa wektu pangiriman?
A: Iku gumantung ing jumlahe lan jinis produk. minangka umum, kalebu 20 apa dina, kanggo jumlahe biasa..

5. Q: port kang bakal digunakake minangka port loading?
A: port Guangzhou nansha

6, Akus adatized kasedhiya?
—Ya, meh kabeh produk bisa selaras.

7, Bisa desain lan nggawe teken kita ?
—Ya, kita wis desain paling cocok lan teken miturut rinci panggunaan lan nyuwun kanggo konfirmasi sadurunge supaya.

8: Apa kauntungan?
A:
1. ) Warranty: —3~ 10 taun babar pisan ing cilik sing
A) Proper handling during operation, jawab bener forklift nalika numpuk / un-numpuk
B) Overloading is prohibited
C) Environment request –indoor, kahanan garing lan ora lembab, ora kontak karo materi kimia korosif (kanggo seng dilapisi lan bubuk ditutupi produk, ora watesan kanggo daptar acara panas galvanis)

2. rega pabrik: Pabrik sale langsung competitive price.

3. We njupuk tanggung jawab kanggo maksud apa Manufaktur kekurangan, bakal salah siji mbalekaken utawa reship produk apik kanggo sampeyan

 

pabrik:

 

pameran gambar:

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI