Fodable customized auto part roll container for honda toyota

Katrangan:

Simple to detach and folds easily metal container

Metal storage box stacking 4 lapisan

Metal storage bins The maximum load capacity: 400KG-2000KG

Water storage containers Forklift can access cage from all sides

Stainless steel containers Half open door that can be taken products easily

Outdoor storage units Optional steel racking bars and steel lockable lids

Storage solutions Customized sizes available

On site storage containers Galvanised or powder coating for longlife

Moving storage containers container storage cheap storage containers

Detail produk

Tags Product

item: YG-T14
Material: baja Q235 Mild
Size selaras
perawatan lumahing: wêdakakêna nutupi / galvanis
area aplikasi Auto part
kapasitas Loading Heavy duty 1/1.5 tons load capacity
numpuk 1+3 lapisan
Tetembungane wektu selaras utawa njamin support OEM:5 taun babar pisan

aplikasi:

Processing lan Quality kontrol:

kauntungan kita:

Swara 10 taun pengalaman lapangan iki.

experienced R&support tim D drawing profesional miturut panggunaan.

rega pabrik langsung karo kualitas dhuwur.

Kerjo bareng karo perusahaan misuwur akeh taun.

Liwati ISO9001:2008 sistem kualitas ,SGS,EC

Opah:

customer

 

FAQ:

Q: Where is pabrik Panjenengan dumunung? Aku bisa visit ana?
A: pabrik kita dumunung ing FoshanCity, Langkawi District, China, cedhak Guangzhou Sampeyan bisa mabur kanggo bandara Guangzhou langsung. Sampeyan becik welcome kanggo ngunjungi kita kapan sing kasedhiya!

 

Q: Apa bahan baku produk?
A: minangka umum, ing bahan baku kode baja punika Q235. baja liyane uga kasedhiya kanggo klien’ syarat.

 

Q: Apa tembung saka pembayaran?
A: minangka umum, 35% T / T mudhun pembayaran lan imbangan sadurunge kapal.

 

Q: Apa wektu pangiriman?
A: Iku gumantung ing jumlahe lan jinis produk. minangka umum, kalebu 20 apa dina, kanggo jumlahe biasa..

 

Q: port kang bakal digunakake minangka port loading?
A: port Guangzhou nansha

 

Q: Akus adatized kasedhiya?
—Ya, meh kabeh produk bisa selaras.

 

Q: Bisa desain lan nggawe teken kita ?
—Ya, kita wis desain paling cocok lan teken miturut rinci panggunaan lan nyuwun kanggo konfirmasi sadurunge supaya.

 

Q: Apa kauntungan?
A: 1. Warranty: —3~ 10 taun babar pisan ing cilik sing
A jawab Suwene sak operasi, jawab bener forklift nalika numpuk / un-numpuk
B overloading dilarang
C Lingkungan njaluk njero ruangan, kahanan garing lan ora lembab, ora kontak karo materi kimia korosif (kanggo seng dilapisi lan bubuk ditutupi produk, ora watesan kanggo daptar acara panas galvanis).
2. rega pabrik: Pabrik sale langsung competitive price.
3. We njupuk tanggung jawab kanggo maksud apa Manufaktur kekurangan, bakal salah siji mbalekaken utawa reship produk apik kanggo sampeyan

pabrik:

pameran gambar:

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI