Heavy tugas palet ringan rak barang palet sing dipasang rak ban

Katrangan:

Heavy tugas palet ringan rak barang palet sing dipasang rak ban

Detail produk

Tags Product

Heavy tugas palet ringan rak barang palet sing dipasang rak ban

Main Features

The tire rack is specially designed for tire storage. Compared with the previous direct stacking on the rack or hanging on the cantilever of the cantilever shelf, it has higher access efficiency and is favored by more and more companies.

The tire shelf is mainly constructed by columns and beams, and then the supporting rods are installed on each shelf. The structure is simple, and the shelf height is just designed according to the tire specifications. Let’s take a look at the storage effect of the tire shelf. The tires are stored side by side, and any tire can be accessed, which is more in line with the first-in first-out principle of warehouse management, and the access efficiency is greatly improved. At the same time, the tires can be packed together and accessed by the forklift

 

item: YG-R15
Material: baja Q235 Mild
Size 1200*1100*1100mm/customized
perawatan lumahing: powder coating
desain kasedhiya Rotate device,lempitan,detaching
aksesoris kasedhiya Trail,selaras
area aplikasi supermarket,Lumbung,industrial,warehouse,transport
kapasitas Loading 1000kg
Tetembungane wektu selaras utawa njamin support OEM:5 taun babar pisan

 

aplikasi :

 

Processing And Quality Control:

 

Our Advantage

Swara 10 taun pengalaman lapangan iki.

experienced R&support tim D drawing profesional miturut panggunaan.

rega pabrik langsung karo kualitas dhuwur.

Kerjo bareng karo perusahaan misuwur akeh taun.

Liwati ISO9001:2008 sistem kualitas ,SGS,EC

Many of Patent

 

Opah :

 

customer

 

FAQ:

1. Q: Where is pabrik Panjenengan dumunung? Aku bisa visit ana?
A: pabrik kita dumunung ing FoshanCity, Langkawi District, China, cedhak Guangzhou Sampeyan bisa mabur kanggo bandara Guangzhou langsung. Sampeyan becik welcome kanggo ngunjungi kita kapan sing kasedhiya!

2. Q: Apa bahan baku produk?
A: minangka umum, ing bahan baku kode baja punika Q235. baja liyane uga kasedhiya kanggo klien’ syarat.

3. Q: Apa tembung saka pembayaran?
A: minangka umum, 35% T / T mudhun pembayaran lan imbangan sadurunge kapal.

4. Q: Apa wektu pangiriman?
A: Iku gumantung ing jumlahe lan jinis produk. minangka umum, kalebu 20 apa dina, kanggo jumlahe biasa..

5. Q: port kang bakal digunakake minangka port loading?
A: port Guangzhou nansha

6, Akus adatized kasedhiya?
—Ya, meh kabeh produk bisa selaras.

7, Bisa desain lan nggawe teken kita ?
—Ya, kita wis desain paling cocok lan teken miturut rinci panggunaan lan nyuwun kanggo konfirmasi sadurunge supaya.

8: Apa kauntungan?
A:
1. ) Warranty: —3~ 10 taun babar pisan ing cilik sing
A) Proper handling during operation, jawab bener forklift nalika numpuk / un-numpuk
B) Overloading is prohibited
C) Environment request –indoor, kahanan garing lan ora lembab, ora kontak karo materi kimia korosif (kanggo seng dilapisi lan bubuk ditutupi produk, ora watesan kanggo daptar acara panas galvanis)

2. rega pabrik: Pabrik sale langsung competitive price.

3. We njupuk tanggung jawab kanggo maksud apa Manufaktur kekurangan, bakal salah siji mbalekaken utawa reship produk apik kanggo sampeyan

 

pabrik:

 

pameran gambar:

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
PANALITEN SAIKI